Arbetsdiagnos och behandling

Osteopat Stockholm Täby, Diagnos och behandling

Inför diagnos och behandling samlar Osteopatspecialisten information för att göra en noggrann undersökning. En osteopat fastställer en diagnos som sedan följs av en behandlingsplan och behandling som tas fram i samråd med personen.


Vad kan behandling av en osteopat göra för skillnad?

Klicka på någon av nedan tillstånd eller diagnos för att få tydliga exempel på vad osteopati kan göra för skillnad och vilken behandling som Osteopatspecialisten kan erbjuda.

 

Inför diagnos och behandling vid osteopati samlar Osteopatspecialisten information för att göra en noggrann undersökning. Som osteopat fastställs en diagnos som sedan följs av en behandlingsplan och behandling.

Under fliken ”Frågor och svar” finns det tydlig information om hur besöket hos Osteopatspecialisten går till. Klicka här för länk direkt till ”Frågor och svar”.


Boka din behandling nedan. Du länkas då till Bokadirekt.se för val av dag och tid.

B o k a


Om du har frågor om osteopati som behandlingsform eller om du har andra funderingar som du vill ha besvarade innan du bokar en behandling, tveka inte att kontakta mig på telefon 072 – 25 125 30 eller via nedan kontaktformulär.