Behandlingstekniker

Osteopat Stockholm Täby, Behandlingstekniker

En osteopat använder sig av en eller flera olika behandlingstekniker för att påverka kroppens förmåga att nå optimal hälsa och funktion. Dessa behandlingstekniker appliceras direkt på patienten med osteopatens händer som verktyg.
 
Behandlingsteknikerna är designade och utvecklade ur den manuella osteopatins medicinska principer för att hjälpa strukturen i kroppen att självreglera. 
 
Oavsett vilken eller vilka behandlingsmetoder som används under en behandling kommer jag alltid att ta hänsyn till hur din kropp påverkas som helhet.
 
Klicka och läs mer om olika behandlingstekniker jag använder.Inför diagnos och behandling samlar jag mycket information för att göra en noggrann undersökning. Som osteopat fastställer jag en diagnos som sedan följs av en behandlingsplan och behandling.

Under frågor och svar finns det tydlig information om hur besöket hos Osteopatspecialisten går till.


Boka din behandling nedan. Du länkas då till Bokadirekt.se för val av dag och tid.

B o k a


Om du har frågor om osteopati som behandlingsform eller om du har andra funderingar som du vill ha besvarade innan du bokar en behandling, tveka inte att kontakta mig på telefon 072 – 25 125 30 eller via nedan kontaktformulär.