Osteopatspecialisten klinik

Osteopat Stockholm Täby, om kliniken

Osteopat Camilla Gärefors är medlem i Svenska Osteopatförbundet och driver Osteopatspecialisten vars klinik finns på Svetsarvägen 5 i Täby, norr om Stockholm.

Jag heter Camilla Gärefors, har en godkänd D.O. (Diploma in Osteopathy) som inkluderar 5 års teoretisk och praktisk utbildning från Stockholm College of Osteopathic Medicine (SCOM).


SCOM
Stockholm College of Osteopathic Medicine

Den svenska skolan är kvalitetssäkrad av British College Of Osteopathic Medicine (BCOM) med huvudsäte i London, England.


BCOM
British College of Osteopathic Medicine

De osteopater som har en kvalitetssäkrad utbildning har även en godkänd D.O. (Diploma in Osteopathy). Detta är den europeiska yrkestiteln som intygar en kvalitetssäkrad och godkänd utförd utbildning på högskola.


Osteopat Camilla Gärefors är medlem i Svenska Osteopatförbundet som i sin tur är godkänd och reglerad av General Osteopathic Council (GOsC) med huvudsäte i London, England.


Osteopatförbundet
Svenska Osteopatförbundet
GOC
General Osteopathic Council


Osteopat Camilla Gärefors är medlem i Svenska Osteopatförbundet och driver Osteopatspecialisten vars klinik finns på Svetsarvägen 5 i Täby (ingång Lugnett Studio).

Fri parkering finns tillgängligt utanför.

Som medlem i Svenska Osteopatförbundet innehar jag behandlings- och ansvarsförsäkring. Jag innehar även F-skatt och deltar kontinuerligt i professionell medicinsk fortbildning. 


Kontaktuppgifter:

Telefon/SMS: 072 – 25 125 30
eller skriftligen via kontaktformulär nedan.

Besöksadress:

Osteopatspecialisten
c/o Lugnett Studio
Svetsarvägen 5
187 75 TÄBY


Boka din behandling nedan. Du länkas då till Bokadirekt.se för val av dag och tid.

B o k a


Om du har frågor om osteopati som behandlingsform eller om du har andra funderingar som du vill ha besvarade innan du bokar en behandling, tveka inte att kontakta mig på telefon 072 – 25 125 30 eller via nedan kontaktformulär.