Osteopatspecialisten klinik

Osteopat Stockholm Täby, om kliniken

Osteopat Camilla Gärefors är medlem i Svenska Osteopatförbundet och driver Osteopatspecialisten vars klinik finns på Enhagsslingan 4C i Täby, norr om Stockholm.

Jag heter Camilla Gärefors, har en godkänd D.O. (Diploma in Osteopathy) som inkluderar 5 års teoretisk och praktisk utbildning från Stockholm College of Osteopathic Medicine (SCOM).


SCOM
Stockholm College of Osteopathic Medicine

Den svenska skolan är kvalitetssäkrad av British College Of Osteopathic Medicine (BCOM) med huvudsäte i London, England.


BCOM
British College of Osteopathic Medicine

De osteopater som har en kvalitetssäkrad utbildning har även en godkänd D.O. (Diploma in Osteopathy). Detta är den europeiska yrkestiteln som intygar en kvalitetssäkrad och godkänd utförd utbildning på högskola.


Osteopat Camilla Gärefors är medlem i Svenska Osteopatförbundet som i sin tur är godkänd och reglerad av General Osteopathic Council (GOsC) med huvudsäte i London, England.


Osteopatförbundet
Svenska Osteopatförbundet
GOC
General Osteopathic Council

 


Osteopat Camilla Gärefors är medlem i Svenska Osteopatförbundet och driver Osteopatspecialisten vars klinik finns på Enhagsslingan 4C i Täby (ingång Balance4You).

Fri parkering finns tillgängligt utanför. Parkeringstillstånd lånar du av oss under ditt besök.

Som medlem i Svenska Osteopatförbundet innehar jag behandlings- och ansvarsförsäkring. Jag innehar även F-skatt och deltar kontinuerligt i professionell medicinsk fortbildning. 


Kontaktuppgifter:

Telefon/SMS: 072 – 25 125 30
eller skriftligen via kontaktformulär nedan.

Besöksadress:

Osteopatspecialisten
c/o Balance 4 You
Enhagsslingan 4C
187 40 TÄBY

 


Boka din behandling nedan. Du länkas då till Bokadirekt.se för val av dag och tid.

B o k a


Om du har frågor om osteopati som behandlingsform eller om du har andra funderingar som du vill ha besvarade innan du bokar en behandling, tveka inte att kontakta mig på telefon 072 – 25 125 30 eller via nedan kontaktformulär.

© Copyright 2020 | Osteopatspecialisten
info@osteopatspecialisten.se | 072 – 25 125 30
Enhagsslingan 4C | 187 40 TÄBY